Informatie document

Wie zijn wij

Deze vergelijkingssite wordt gemaakt door BridgeFund. Wij ordenen productinformatie die voor iedereen te vinden is op de websites van financieel dienstverleners in Nederland.

Wij zijn zelf geen financieel adviseur en hebben ook geen inzicht in de aanvraag of het beheer van uw product. U kunt deze website alleen gebruiken als hulpmiddel in uw zoektocht naar financiële producten die u online wilt aanvragen. Voor vragen over het product moet u zich altijd wenden tot de desbetreffende aanbieder, niet tot Financierwijzer.

Wat doet Financierwijzer voor u?

Financierwijzer helpt bedrijven toegang te krijgen tot zakelijke financiering door een groot scala aan kredietverstrekkers te matchen met de behoeften van jouw onderneming (op basis van de informatie die je aan ons verstrekt). Wij geven je informatie over de financiering en de kredietverstrekker om ervoor te zorgen dat je de voorwaarden van elke offerte begrijpt voor je beslist verder te gaan.

Je krijgt geen advies of aanbeveling van ons. Het kan zijn dat we je enkele vragen stellen om de selectie aan producten en opties die voor jou beschikbaar zijn, te beperken. Dan maak jij je eigen keuze over hoe je verder wil gaan.

Voor alle duidelijkheid: Financierwijzer is geen kredietverstrekker. We zijn een kredietmakelaar en het doel van onze service is om je in contact te brengen met geschikte vertrekkers van zakelijk krediet.

Deze website levert u kortom alleen openbare informatie, op zo’n manier dat u zelf in staat bent om producten goed te vergelijken. U mag aan ons wel algemene vragen stellen over financiële producten, waar u ze kunt vinden en hoe u ze kunt aanvragen. Maar wij geven u geen individueel advies over een specifiek product.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van producten?

Wanneer u via onze website een product afsluit, ontvangen wij hiervoor meestal een eenmalige vergoeding van de betreffende aanbieder, mits wij een contract met hem hebben afgesloten. Bij sommige aanbieders geldt een vergoeding per doorgeschakelde bezoeker.

Hoe waarborgen we onze onafhankelijkheid?

Financierwijzer probeert afspraken te maken met een zo groot mogelijk aantal aanbieders en de verschillen in vergoedingen zo klein mogelijk te houden.

Financierwijzer is opgericht met als doel om ondernemers tegen de beste voorwaarden aan een zakelijke lening te helpen. 

VOLG ONS