Zakelijk lenen bij Spotcap

Bij Spotcap, een internationale geldverstrekker, kunt u als ondernemer terecht voor een flexibel krediet tussen € 10.000 en € 300.000. De kredietlimiet is niet gebaseerd op historische financiële gegevens maar op je huidige omzet. De bedrijfsgegevens die je uploadt worden automatisch geanalyseerd. Daardoor kan Spotcap erg snel beoordelen. Elke opname geldt als een individuele lening en los je binnen 7 tot 24 maandtermijnen af.

Werkwijze en voorwaarden

De eerste stap bij het online aanvragen van bedrijfskrediet bij Spotcap is het invullen van enkele persoons- en bedrijfsgegevens. Daarna wordt u gevraagd om de Btw-aangiftes en een jaarrekening van uw bedrijf te uploaden. Ter afronding van de aanvraag moet u een bankafschrift en een screenshot van uw zakelijke internetbankieren uploaden.

Beoordeling van uw kredietaanvraag gebeurt meestal binnen 1 werkdag. Bij een positieve beoordeling wordt het bedrag niet gelijk gestort, maar krijgt u wel beschikking over uw krediet. Dat betekent dat u 1 tot 3 maanden — afhankelijk van de kredietbeoordeling — de tijd krijgt om opnames te doen. U bent niet verplicht het gehele bedrag op te nemen. Gedurende de opnameperiode kunt u zo veel opnames doen als u wilt.

Als u helemaal niets opneemt, betaalt u geen kredietkosten. Neemt u wel op, dan betaalt u een eenmalige afsluitprovisie over het gehele overeengekomen kredietbedrag. Rente betaalt u alleen over opgenomen krediet. 3 maanden na de eerste opname kunt u een hertoetsing aanvragen voor mogelijk betere voorwaarden, een langere looptijd en/of een hogere limiet.

Voorwaarden
Je hebt een jaaromzet van minimaal €200.000
Je beschikt over een Nederlandse zakelijke betaalrekening
Je bedrijf bestaat meer dan 2 jaar.

Kosten

De maandelijkse rente ligt tussen de 0.5% en 2%, dat is laag.

Snelheid

Bij Spotcap kan je binnen 2 werkdagen beschikken over je geld.

Ervaringen

Spotcap scoort gemiddeld een 4.5.

Voordelen Spotcap:

  • Eenvoudig en gratis online aan te vragen
  • Beoordeling binnen een werkdag, na goedkeuring direct toegang tot krediet
  • Je betaalt alleen wanneer je daadwerkelijk geld opneemt
  • Vervroegd aflossen is kosteloos

Nadelen Spotcap:

  • Bedrijf moet minimaal 2 jaar actief zijn en moet een minimale omzet van €200.000 per jaar hebben.

Lening aanvragen bij Spotcap

Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarverslagen en businessplannen. Binnen enkele minuten weet je of je in aanmerking komt voor een lening, dezelfde werkdag weet je hoeveel je kunt lenen.

Financierwijzer is opgericht met als doel om ondernemers tegen de beste voorwaarden aan een zakelijke lening te helpen. 

VOLG ONS